Parinte informat - Un ghid pentru parinti despre sanatatea si siguranta copiilor

Copilăria e cea mai frumoasă perioadă a vieții, așa că este datoria noastră de părinți să le oferim copiilor un bun start în viață. Campania Părinte informat, copil protejat a fost creată cu scopul de a promova ultimele recomandări în materie de sănătate și siguranță în creșterea copiilor. Fie că vorbim despre siguranță auto, vaccinare sau controale medicale, prevenția ar trebui să fie principala noastră preocupare, ca părinți. Aceasta este povestea din spatele ghidului Parinte informat, o campanie din care ne bucuram sa facem parte si noi, familia Copilaresti.ro

Traim intr-o lume in care informatie exista peste tot, insa, de putine ori, gasesti intr-un singur loc informatii corecte, sigure si cuprinzatoare pentru parinti. Ghidul Parinte informat este un document valoros ce cuprinde cele mai recente recomandari legate de cresterea copiilor.

Ce veti gasi in ghidul Parintelui Informat?

Un ghid esential pentru parinti si bunici ce va ajuta sa va protejati copii. Invata din informatii sigure si potrivite pentru copilul tau!

In ghid veti descoperi informatii despre:

  • Controalele medicale ale copiilor dar si ale mamicilor
  • Schemele de vaccinare din Romania
  • Manevre de prim ajutor pentru bebelusi si copii
  • Numere de telefon pentru asistenta peduatrica telefonica gratuita, disponibila non-stop
  • Babywearing
  • Siguranta auto copii

In plus veti descoperi o alta resursa valoroasa - comunitati online dedicate parintilor romani.

Ghidul Parintelui informat poate fi descarcat GRATUIT de pe site-ul www.dragamama.ro

Madalina, mamica din spatele ghidului Parintelui Informat a creat acest document din "Subiectele pe care le-am abordat în majoritatea articolelor de pe blog sunt prevenția prin vaccinare și siguranța auto a copiilor. Aici am constatat că gradul de încredere și de informare al părinților este destul de scăzut, așa că am aprofundat aceste două subiecte. În plus, am recomandat grupurile de Facebook unde se află specialiști din aceste domenii, pentru a vă oferi cât mai multe detalii suplimentare. Important este să avem acces la surse sigure de informare."

Ghidul Parintelui Informat este realizat in colaborare cu doctori si specialisti in domeniile abordate iar intreg proiectul este sustinut de catre Departamentul de Sănătate Publică al Universității Babeș-Bolyai.

 

Va dorim lectura placuta! 

Ne bucuram sa sustinem proiecte ce ii sprijina pe parinti pentru a construi o lumea mai frumoasa si mai sigura pentru copii lor. Ne-ar placea sa impartasiti cu noi alte ghiduri valoroase ce pot veni in sprijinul parintilor. Pana atunci va invitam sa descoperiti, daca nu ati facut-o deja, calatoria mamicii Madalina Hirbea pe dragamama.ro