Conform O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Clientul beneficiază de un termen de 30 zile de când a intrat în posesia produselor pentru a renunța la acestea, fără a justifica decizia sa și fără a suporta alte costuri în afară de cele privind returnarea produsului/produselor.

Clientul este obligat să returneze produsul/produsele în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vânzătorului decizia sa de retragere din contract. Clientul va suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor și este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produsului/produselor rezultate din manipularea acestora.

Clientul va informa Copilaresti SRL despre decizia sa de retragere prin e-mail la salut@copilaresti.ro  și va returna produsele în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data informării. Notificarea cuprinde numărul comenzii returnate și data la care va returna personal sau prin curier bunul către Vânzător.

Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în următoarele condiții: 

 – produsele trebuie returnate sigilate; 

 – starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost folosite sau să nu prezinte urme de uzură sau consum; 

 – produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu toate etichetele și accesoriile aferente și intacte, în starea în care au fost expediate de către Vânzător (ex: etichetele să nu fie rupte sau tăiate) 

Copilaresti SRL va rambursa Clientului suma primită drept plată din partea Clientului, inclusiv costurile livrării fără întârziere nejustificată, și, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile de la data la care a fost informată de decizia de retragere a Clientului. Completați formularul de retur iar acesta trebuie  însoțească produsele returnate în pachet. Sumele vor fi rambursate folosind aceleași metode de plată ca și cele folosite de Client pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Clientul este de acord cu o altă modalitate de plată.

Copilaresti SRL va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut.

Clientul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz iar Vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.