Idei Craciun cadouri copii 4 ani

Pe măsură ce se apropie sărbătorile, mulți părinți se întreabă ce cadouri să le ofere copiilor lor. Dacă aveți un copil de 4 ani, poate vă întrebați ce cadouri de Crăciun ar fi cele mai bune pentru el. Iată câteva idei pentru a vă ajuta să începeți cautarile.

Pentru a alege cel mai potrivit cadou pentru un copil de 4 ani, sa ne uitam prima oara cum arata joaca la varsta aceasta.

Majoritatea copiilor de patru ani sunt foarte activi și le place să exploreze împrejurimile. De asemenea, sunt foarte curioși și le place să pună întrebări. Când vine vorba de joacă, copiii de patru ani sunt de obicei foarte imaginativi și le place să-și folosească imaginația pentru a crea jocuri și povești noi. Le place, de asemenea, să se joace cu alți copii și adesea le place să facă echipă cu un prieten sau doi pentru a se juca împreună.

 


Dezvoltarea copilului la 4 ani

Majoritatea copiilor de 4 ani încă își dezvoltă abilitățile lingvistice. Este posibil să poată rosti mai multe cuvinte decât la 3 ani, dar este posibil să nu fie încă în stare să lege mai mult de câteva cuvinte la un loc. Pe măsură ce vor continua să crească și să se dezvolte, vor fi capabili să alcătuiască propoziții mai lungi.

Dezvoltarea fizică este, de asemenea, încă în curs de desfășurare la această vârstă. Majoritatea copiilor de 4 ani sunt capabili să meargă, să alerge și să sară. De asemenea, pot fi capabili să arunce și să prindă o minge. Abilitățile motorii grosiere sunt încă în curs de dezvoltare, dar de obicei sunt capabili să execute majoritatea mișcărilor de bază.

Din punct de vedere cognitiv, copiii de 4 ani încep să înțeleagă conceptul de timp. Ei pot fi capabili să citească ora pe un ceas cu ceva ajutor. De asemenea, încep să înțeleagă diferența dintre trecut, prezent și viitor.

Dezvoltarea socială și emoțională continuă, de asemenea, la această vârstă. Copiii în vârstă de 4 ani încep să dezvolte un sentiment de sine. Este posibil să înceapă să își exprime mai mult ceea ce le place și ceea ce nu le place. De asemenea, este posibil să înceapă să își afirme mai mult independența. Din punct de vedere emoțional, ei pot începe să experimenteze emoții mai intense, cum ar fi furia și tristețea.

În general, copiii de 4 ani continuă să crească și să se dezvolte si are nevoie de sprijin in aceasta calatorie.



Copiii de 4 ani si jocurile de rol pline de imaginatie

Majoritatea copiilor de 4 ani sunt plini de energie și imaginație. Le place să se joace și să exploreze mediul înconjurător. Și, de obicei, nu se tem să încerce lucruri noi, chiar sunt curiosi sa exploreze si sa inteleaga mai bine lumea din jurul lor.

Acesta este momentul perfect pentru a încuraja imaginația copilului dumneavoastră. Jocul imaginar îi ajută pe copii să înțeleagă lumea din jurul lor și să își exprime sentimentele. De asemenea, promovează rezolvarea problemelor și abilitățile sociale.

Iată câteva idei pentru a pune în mișcare imaginația copilului dumneavoastră:

  • Încurajați joaca de-a închipuirea. Aceasta este atunci când copiii se prefac că sunt altcineva sau altceva. Este o modalitate excelentă pentru ei de a explora diferite roluri și emoții.
  • Creați un spațiu pentru jocul imaginar. Poate fi la fel de simplu ca amenajarea unui fort de pături sau transformarea unei cutii de carton într-o navă spațială.
  • Furnizați recuzita. Lucruri precum costumele, păpușile și jucăriile pot ajuta la stimularea imaginației copilului dumneavoastră.
  • Implicați-vă. Alăturați-vă la distracție! Pretindeți că sunteți un personaj din lumea de vis a copilului dumneavoastră.
  • Încurajați povestirea. Aceasta este o modalitate excelentă pentru copilul dvs. de a exersa abilitățile de comunicare. Și este o modalitate distractivă de a crea legături cu copilul dumneavoastră.


Jocul imaginar este o parte esențială a dezvoltării copilului dumneavoastră si puteti folosi aniversarile sau sarbatorile ca un pretext perfect pentru a alege jucariile potrivite etapei de dezvoltare in care se afla un copil de 4 ani.

Idei cadouri pentru copii de 4 ani 

1. Seturi de joaca pentru jocuri de rol pline de imaginatie

 Casuta de papusi cu figurine - Set de joaca La ferma cu ponei HAPE

Casutele de papusi sunt printre cele mai iubite jucarii ale copilariei. Iar Setul de joaca La ferma cu ponei imbina perfect doua dintre cele mai indragite jucarii: casuta de papusi si joaca de-a ferma cu animalele.

Setul de joaca La ferma cu ponei de la HAPE contine; o casuta a fermei cu doua etaje, o zona exterioara cu gard, 1 ponei, 1 figurina, echipament de calarit, 17 piese de mobila - un balot de fan, 1 obstacol pentru sarit, echipament de ingrijit poneiul, o scara si o roaba. Exista si unscripete functional pentru a ridica fanul la etaj.

set-de-joaca-la-ferma-cu-ponei-hape

Set de joaca Castel si cavaleri - Fortareata de nisip - STARLUX

Fortăreața de nisip STARLUX este un set de joaca cu cavaleri ce conține un castel și 21 de minifigurine (16 cavaleri, 4 cai, 1 dragon), un lansator de proiectile, capcane, un pod mobil, scări, flăcări, steaguri și autocolante. Tot ce au nevoie copiii pentru a crea si inventa cele mai captivante povesti cu cavalerii. 

set-de-joaca-castel-si-cavaleri-starlux

2. Papusi si accesorii pentru cele mai iubite papusi

Papusile Llorens sunt absolut minunate si merita un loc special sub brad. O papusa Llorens cadou de Craciun va asigura un succes garantat! Papusa cu sunete ce plange cand isi pierde suzeta cauta o mamica de papusi iubitoare, gata de noi aventuri impreuna si multe imbratisari.

papusa-llorens-38-cm-lola-cu-paturica-alba-papusa-cu-sunete-38-cm-papusa-interactiva

Papusile Llorens sunt produse in Spania si sunt realizate din materiale de inalta calitate cu mare atentie la detalii. Papusa Lola are corpul moale numai bun de imbratisari si are mainile, picioarele si capul realizate dintr-un vinil moale si placut la atingere.

Cele mai indragite papusi, au de obicei, multe accesorii pentru jocuri de rol cat mai diverse si cat mai pline de imaginatie. Va lasam mai jos o parte din oferta noastra de accesorii pentru papusi.

Patut portabil papusi GOKI - Patut papusi GOKI - Accesorii papusi

patut-portabil-papusi-goki

Scaun inalt din lemn pentru papusi Small Foot

scaun-inalt-pentru-papusi-din-lemn-small-foot

Rucsac copii cu loc pentru Papusi Summer Meadow Haba - Ghiozdanel HABA

 

rucsac-copii-cu-loc-pentru-papusi-summer-meadow-haba

Papusa Maria cu accesorii - Small Foot

papusa-maria-cu-accesorii-de-la-small-foot

Papusa baiat Ben cu accesorii - Small Foot Bebelus jucarie Benno

papusa-baiat-ben-cu-accesorii-small-foot-bebelus-jucarie-benno

Carucior pentru papusi din lemn Small Foot

carucior-pentru-papusi-cu-saltea-small-foot

3. Masinute si universul jocurilor cu masinute

Un motiv pentru care copiii de patru ani iubesc atât de mult mașinuțele de jucărie este faptul că își pot folosi imaginația cu ele. Se pot preface că le conduc, că se întrec cu ele sau chiar că se ciocnesc între ele. Totul este doar distracție pentru ei.

Dacă ai un copil de patru ani în viața ta, atunci știi cât de importante pot fi mașinuțele de jucărie. Ele sunt cu siguranță un element de bază în colecțiile de jucării ale majorității copiilor de patru ani. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un copil de patru ani, chiar puteți lua masinute, parcari, garaje si acceosorii pentru a costrui piste si orase. Sau, de ce nu? O noua masinuta.

 

Traseu auto jucarie Highway - Sosea auto flexibila de jucarie Waytoplay - Highway Waytoplay

Un traseu felixibil potrivit pentru cele mai interesante curse atat la interior cat si la exterior. Atat pe uscat cat si in apa. raseul felxibil Waytoplay este cadoul ideal pentru copiii ce iubesc masinutele.

traseu-auto-jucarie-highway-sosea-auto-flexibila-de-jucarie-waytoplay

Puzzle gigant - traseu masinute de jucarie - Djeco Orasul

puzzle-gigant-djeco-orasul

Parcare de lemn supraetajata Premium CLASS Small Foot

parcare-de-lemn-supraetajata-premium-class-small-foot

Garaj masinute RENAULT 3 etaje set de joaca parcare masinute STARLUX

garaj-masinute-renault-3-etaje-set-de-joaca-parcare-masinute-starlux

STARLUX City - Set masini de interventie - Pompieri - set masinute die cast - set de joaca pompieri

starlux-city-set-masini-de-interventie-pompieri

Bruder Mercedes Benz Sprinter DHL cu sofer, Bruder 02671 - Bruder Duba de curierat

bruder-mercedes-benz-sprinter-dhl-cu-sofer-bruder

Masinuta Bruder RAM 2500 Power Wagon - Masina de teren Bruder

masinuta-bruder-ram-2500-power-wagon-masina-de-teren-bruder

Joc memorie - Semne de circulatie de jucarie din lemn GOKI

joc-memorie-semne-de-circulatie-de-jucarie-din-lemn-goki

4. Accesorii pentru fete - mereu la moda

Geanta cu accesorii Djeco - poseta pentru fetite - gentuta model Lucy

geanta-cu-accesorii-djeco-lucy

Gentuta pentru fetite din bumbac - Casuta - Egmont Toys

gentuta-pentru-fetite-din-bumbac-casuta-egmont-toys

Bijuterii lemn fete - Djeco Summer garden

bijuterii-djeco-summer-garden

Jucarii Peppa Pig - Trusa de frumusete Purcelusa Peppa - Barbo Toys

jucarii-peppa-pig-trusa-de-frumusete-purcelusa-peppa-barbo-toys

Trusa de frumusete Djeco - accesorii par fete si trusa machiaj lemn

trusa-de-frumusete-djeco

5. Carti interactive - Raspundel Istetel si TipToi

Pachet carte si creion RASPUNDEL ISTETEL - Intru in joc si invat pe loc

pachet-carte-si-creion-raspundel-istetel-intru-in-joc-si-invat-pe-loc

Pachet Carte interactiva si Creion TipToi Ravensburger Primele mele numere (carte in limba germana)

pachet-carte-interactiva-si-creion-tiptoi-ravensburger-primele-mele-numere-carte-in-limba-germana

6. Seturi de construit magnetice

Setul Magna Tiles Metropolis este o jucariea STEaM perfecta pentru a fi pusa sub brad.

Magna-Tiles Metropolis - set magnetic 110 piese

magna-tiles-metropolis-set-magnetic-110-piese

Magna-Tiles Arctic Animals, set magnetic

magna-tiles-arctic-animals-set-magnetic

Magna-Tiles Builder, set magnetic

magna-tiles-builder-set-magnetic

 

Va dorim sarbatori pline de magie alaturi de cei dragi cu multa multa joaca!

Recomandam

Pret redus
Pret redus
Pret redus