Povestea noastra

Am devenit de curand parinti si de atunci, in fiecare zi, invatam constiincios cum sa ne jucam. Am descoperit ca joaca este o metoda minunata de conectare cu copilul dar si un spatiu pretios pentru ca el sa isi castige independenta. Primii ani cu baietelul nostru ne-au facut sa descoperim ca jocul este mai mult o stare de spirit si ca noi ca adulti am uitat de ceva timp cum sa ne conectam la ea. Am uitat sa ne bucuram de magia momentelor simple si cum sa ne hranim imaginatia, sau ca sunt putini cei norocosi care nu sunt in situatia asta.

Ce am facut noi? In primul rand am citit despre asta, ne-am facut un raft serios de carti de psihologie dar si o mica biblioteca cu povesti minunate pentru baiatul nostru si i-am citit mult, de mic, descoperind impreuna o lume a jocurilor de cuvinte. Dupa am cautat sa cumparam jucarii si nu a fost un lucru simplu in lumea bateriilor si a stimulilor ce ne distrag de la lucrurile simple. Nu ne intelegeti gresit, iubim tehnologia, dar am invatat ca pentru un bebelus exista mult mai mult spatiu de invatare in activitatile simple si repetitive pe care le poate controla ca ritm si ca finalitate. 

Apoi am invatat ca cel mai bun lucru pe care il putem face pentru baietelul nostru e sa fim echilibrati, in tot si toate. Asa ca s-a umplut casa de jucarii. Copilarim zilnic impreuna cu baiatul nostru si am zis sa te invitam si pe tine sa copilaresti cu noi. Am gandit magazinul nostru ca o resursa importanta pentru orice parinte si vrem sa venim in sprijinul parintilor si a educatorilor nu doar cu jucarii educative si calitative dar si cu o comunitate. Va invitam sa reinvatati sa va jucati cu noi si cu familia voastra minunata! Bun venit in lumea copilariei 

“Provocarea noastra catre tine: Sa copilarim impreuna!”

Cea mai zambareata echipa

Va invitam impreuna sa descoperim jocuri si jucarii minunate si noi metode prin care sa le dam viata, noi povesti prin care sa ne invatam copiii competente reale fara sa piarda niciun strop din magia copilariei.

Irina

Matei

Tudor