Idei cadouri creative copii 3-6 ani - cadouri de Craciun copii

Dacă sunteți în căutarea unui cadou unic și creativ pentru copiii din viața dumneavoastră, de ce să nu le oferiți un kit care îi va ajuta să își exploreze creativitatea? Am adunat câteva dintre cele mai bune opțiuni, de la kituri DIY pentru copii, la ateliere creative pentru exersat motricitatea fina, la jucarii STEam. Indiferent care sunt interesele lor, există cu siguranță un joc care le va da frâu liber la creativitate. Anul acesta, de Craciun sa gasim sub brad cadouri creative pentru copii.

Jocul creativ este important pentru dezvoltarea copiilor, deoarece le permite să își exploreze imaginația, să încerce lucruri noi și să învețe despre ei înșiși și despre lumea din jurul lor. Este o parte crucială a creșterii și dezvoltării lor și îi poate ajuta în multe moduri diferite.

Atunci când vine vorba de dezvoltarea motricitatii fine, nu este nevoie să te complici. O simplă joacă creativă poate fi de ajuns! De aici si ideea noastra sa punem sub brad jucarii creative si seturi ce ii invita pe cei mici sa isi dezvolte rabdarea, concentrarea si imaginatia.

O modalitate de a încuraja motricitatea fină este prin artă și meșteșuguri. Făcând lucruri precum pictura, colorarea și decuparea formelor, copiii pot ajuta la întărirea mușchilor din mâini și degete. Iar pentru a face aceste activitati si mai distractive, puteti gasi ateliere creative pentru copii care pun munca aceasta intr-un context palpitant si interesant pentru cei mici. Preferatele noastre sunt atelierele Djeco si speram sa fie si pe placul familiei voastre.

Un joc creativ ii poate ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mână-ochi și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Există o mulțime de alte modalități de a încuraja abilitățile motorii fine prin joc creativ. Doar puneți-vă copiii în mișcare și folosiți-vă mâinile, iar ei vor fi pe drumul corect spre dezvoltarea sanatoasa mușchilor și a dexteritatii!

 Ce cadouri creative puteti alege pentru copiii intre 3 si 6 ani?

Pentru copiii de 3-6 ani preferate vor fi activitatile de pictura, cele de taiat cu foarfeca si lipit colaje sau cele cu abtibilduri repozitionabile. Cand seturile creative pentru copii sunt alese in functie de pasiunile copillui, au o grafica atractiva si o poveste captivanta, succesul lor e garantat si vor fi unele din cele mai iubite cadouri de Craciun.

 Va lasam mai jos cateva dintre seturile creative cele mai apreciate de noi, sperand ca puteti gasi inspiratie pentru cadourile de Craciun ale copiilor.

Atelier creativ Djeco - Animale cu bucle

Copiii de 3-6 ani vor personaliza un set de animale frumos colorate cu fasii de hartie pentru a le oferi un aspect deosebit, cat mai apropiat de realitate.

Cele 4 planse cu animale sunt cartonate si ilustreaza un leu, o lama, un flamingo si un papagal. Aceste animalute au nevoie de priceperea copilului tau pentru a fi complet minunate.

atelier-creativ-djeco-animale-cu-bucle

Atelier colaje din fetru DJECO -  colaje masini sau animale

Colaje animale din fetru Djeco este un joc despre rabdare si imaginatie. Acest atelier Djeco este recomandat copiilor de 3 ani si mai mari. Parintii vor indragi acest joc pentru ca este atat de captivant incat cei mici vor petrece minute in sir cu aceasta activitate creativa pentru copii. Piesele sunt mari si sunt usor de dezlipit de copii  si au texturi diferite pentru a oferi o experienta senzoriala completa.

colaje-masini-djeco-atelier-djeco-colaje-pentru-copii

colaje-animale-din-fetru-djeco-atelier-djeco-colaje-pentru-copii

Mozaic Djeco - ateliere creative cu piese din spuma

Mozaicul Djeco este un joc ce cultiva rabdarea, concentrarea si motricitatea fina. Copiii vor reusi sa obtina rezultate uimitoare daca respecta instructiunile din atelierul creativ Djeco.

mozaic-djeco-milfiori-ateliere-djeco-jocuri-motricitate-fina

mozaic-djeco-dinozauri-ateliere-djeco-jocuri-motricitate-fina

 

Abtibilduri DJECO - arta prin abtibilduri repozitionabile

Cauti un joc simplu care sa il tina oricand ocupat pe copilul tau? Fie ca sunteti acasa sau in deplasare, un joc cu abtibilduri te va salva in orice ocazie.

Joaca cu abțibilduri are multe beneficii, mai ales pentru copii. Autocolantele pot ajuta la coordonarea mână-ochi, la abilitățile motorii fine și la rezolvarea problemelor. Ele pot fi, de asemenea, un mod distractiv și creativ de a te exprima. Copiii iubesc abtibildurile, iar daca alegi un set de abtibilduri Djeco care sa se potriveasca pasiunilor lor, ai ales cel mai indragit cadou de Craciun.

 

creeaza-animale-cu-abitibilduri-djeco-ateliere-djeco-jocuri-cu-stickere

 

abtibilduri-repozitionabile-djeco-moda-joc-cu-stickere-djeco

Puzzle-uri Headu - jocuri creative

Inventeaza povesti creative cu un puzzle ce incurajeaza creativitatea. Puzzle-urile Headu sunt minunate cadouri de Craciun pentru copii de 3-6 ani.

 

puzzle-headu-castelul-cavalerilor

 

joc-educativ-headu-montessori-micutele-mele-papusi

 

puzzle-headu-puzzle-ferma-cu-stickere

Jocuri de motricitate fina cu margele

Jocurile cu margele sunt foarte captivante pentru copii, care au o pasiune pentru manuirea lucrurilor mici. Piesle de lemn au forme diverse si sunt viu colorate pentru a fi cat mai atrative pentru copii. Jucaria de lemn vine impreuna cu o cutie perfecta pentru depozitarea margelelor.

 

joc-de-motricitate-fina-joc-de-insirat-margele-small-foot

 

margele-verzi-djeco-joc-de-insirat-joc-de-motricitate-fina-djeco

Jocuri de razuit

Jocurile creativ de razuit sunt recomandate copiilor de 6 ani si mai mari. Un joc de razuit este un minunat exercitiu pentru pregatirea scrisului.

 

atelier-djeco-joc-creativ-de-razuit-dinozauri

 

atelier-djeco-joc-creativ-de-razuit-flori-in-gradina

Jocuri de colorat si lipit colaje

Copiii vor gasi in seturile creative de actes tip, piese de colorat si ulterior de lipit pentru un tablou sau o poveste cat mai interesanta.

 

atelier-creativ-djeco-masini-colaje-vehicule-pentru-copii

 

atelier-creativ-djeco-o-lume-pentru-fete-colaj-zane-pentru-copii

 

set-de-desen-cu-piese-magnetice-animale-egmont

Kit-uri de cusut perne pentru copii

Invata abilitati din lumea relea prin joc si joaca. Setul are ca scop să dezvolte abilitățile motorii fine ale copiilor, dexteritatea degetelor și abilitățile vizuale șitactil-senzoriale.

 

kit-de-cusut-perna-cu-paiete-unicorni

Seturi STEaM pentru copii

Invata concepte de fizica, inginerie si matematica prin joaca si creeaza obiecte minunate si functionale cu propriile tale manute.

 

kit-constructii-diy-copii-6-ani-construieste-propria-ascutitoare

 

kit-constructii-diy-copii-6-ani-construieste-propria-pusculita

 

Sper ca v-am convins sa alegeti un cadou creativ sub brad pentru sarbatorile de anul acesta.

Recomandam

Pret redus
Pret redus
Pret redus