De ce sa alegi jucarii si jocuri HABA pentru copilul tau?

Brand-ul german HABA aduce pe piata jocuri si jucarii educative sub motto-ul "Vise mari pentru copii mici". HABA este o companie germana specializata in jucarii de lemn si jocuri educative pentru copii. Produsele HABA sunt recunoscute pentru calitatea lor, pentru componenta lor educativa si creativa si au cucerit inimile copiilor incepand cu anul 1938. Traditie si imaginatie in jucarii premium pentru copii la preturi accesibile.

Vom incerca in randurile de mai jos sa raspundem la o intrebare simpla, de ce sa alegi jucarii si jocuri HABA pentru copilul tau?

1. Jocurile si jucariile de lemn HABA sunt absolut minunate


Atunci când vine vorba de alegerea jucăriei perfecte pentru copilul tau, există mulți factori de luat în considerare. Dar dacă sunteți în căutarea unei jucării care va fi cu siguranță pe placul copilului, de ce să nu alegeți o jucărie HABA? Iată de ce:

Sunt minunate! Jucăriile HABA sunt cunoscute pentru calitatea lor deosebita, durabilitatea și atenția la detalii. În plus, sunt pur și simplu distractive! Copilului tau. îi va plăcea să se joace cu jucăria lui HABA, iar parintii vor fi incantati sa stie ca cel mic invata in timp ce se joaca. Jucariile educative HABA au fost dezvoltate impreuna cu specialisti in educatie pentru a se asigura ca acestea contribuie la o dezvoltare armonioasa a copilului. 


Sunt educative. Jucăriile HABA sunt concepute pentru a ajuta copiii să învețe și să crească. Cu caracteristici atractive, jucariile de lemn impresioneaza prin design si grafica adaptata varstei, texturi interesante si experiente senzoriale complexe. Jucăriile HABA îl pot ajuta pe copilul tau să isi dezvolte abilități importante, cum ar fi coordonarea mână-ochi, motricitatea fina,creativitatea și abilitatea de rezolvare a problemelor.

Sunt despre conectare! Jocurile HABA sunt o metoda minunata prin care copilul poate sa exploreze lumea din jurul sau si sa concecteze cu cei dn jur. Incepand cu jocuri pentru copii de 2 -3 ani HABA propune o gama variata de jocuri ce descriu activitati din rutina zilnica a copilului pentru a-l ajuta sa inteleaga mai bine universul sau si sa se conecteze cu parintii. Incepand cu varsta de 3-5 ani HABA propune jocuri pentru copii din cele mai diverse pentru a gasi cu usurinta un joc pe placul copilului tau. Jocurile de coooperare sau competitie sunt adaptate varstei copiilor si ii invata abilitati sociale importante. 

Sunt accesibile. Jucăriile HABA au o valoare educativa excelentă, copilul tau va primi o jucărie minunata pe care o va iubi la un pret accesibil. Calitatile unor jucarii premium la preturi accesubile pentru a face copilaria o poveste plina de imaginatie si pentru a descoperi la fiecare pas oportunitati de invatare si dezvoltare. Invesesti in viitorul copilului tau alegand jocuri si jucarii HABA.

 2. Calitatea oricarei jucarii HABA este exceptionala 

Când vine vorba de alegerea jucăriilor pentru copiii tai, HABA este o marcă în care puteți avea încredere. Jucăriile lor sunt fabricate cu gândul la calitate, asigurându-se că copiii tai . se vor bucura de ele ani de zile si le vor putea explora in siguranta.

Ceea ce diferențiază HABA de alte mărci de jucării este grija și atenția pe care o acordă fiecărui produs. Jucăriile lor sunt proiectate să dureze, fiind realizate cu materiale de înaltă calitate, care pot rezista la jocuri din cele mai diverse. Poti fi sigur că  ai tai copiii vor fi în siguranță în timp ce se joacă cu jucăriile HABA, deoarece acestea îndeplinesc sau depășesc toate standardele de siguranță.

Jucăriile HABA sunt, de asemenea, unice și inovatoare, sigur că vor stârni curiozitatea naturala si imaginația copilului tau. Punând accentul pe creativitate și învățare, jucăriile HABA sunt modalitatea perfectă de a încuraja dezvoltarea copilului. De la puzzle-uri din lemn la cuburi de construcție, la jocuri de rol, jucarii motrice există o jucărie HABA care să se potrivească intereselor fiecărui copil.

Deci, de ce să alegeți jucăriile HABA? Pentru calitate, siguranță și distracție, HABA este alegerea evidentă. Copiii tai vor adora să se joace cu jucăriile lor HABA, iar parintii vor fi încântați să stie că cei mici au parte de cel mai bun start posibil în viață.

 3. Jucariile si jocurile HABA incurajeaza jocuri de rol pline de imaginatie

Când vine vorba de încurajarea jocurilor de rol, sunt puține mărci care pot rivaliza cu HABA. Jucăriile lor sunt concepute pentru a stimula imaginația și pentru a încuraja gândirea creativă. Iată trei motive pentru care jucăriile HABA sunt alegerea perfectă pentru a încuraja jocurile de rol pline de imaginatie:

1) Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.

Jucăriile HABA sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt durabile și sigure pentru a se juca cu copiii. Acest lucru înseamnă că pot fi folosite la nesfârșit, fără sa iti faci griji că se vor sparge sau îi vor face rău copilului tau.

2) Sunt concepute pentru o joacă deschisă - jucarii open ended

Jucăriile HABA sunt concepute pentru jocul fara reguli si limite, ceea ce înseamnă că nu există moduri corecte sau greșite de a te juca cu ele. Acest lucru îi încurajează pe copii să își folosească imaginația pentru a găsi propriile moduri de a se juca cu jucăria, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților lor de gândire creativă. Jucariile open ended HABA ii incurajeaza pe copii sa descopere joaca independenta descoperind propriile lor reguli si povesti.

3) Jucarii HABA ce vin într-o varietate de teme și stiluri

Jucăriile HABA vin într-o mare varietate de teme și stiluri, așa că există cu siguranță o jucarie de lemn care îi va plăcea copilului tău. De la prințese și cavaleri la pirați și dinozauri, HABA are cu siguranta cel putin jucărie care va stârni imaginația copilului tau.

 

4. Jucariile si jocurile HABA sunt jucarii sigure ce vor rezista testului timpului

Siguranta copiilor este primul lucru pe care il au in minte parintii cand aleg o jucarie pentru copilul lor. In special, in ceea ce priveste jucariile pentru bebelusi, siguranta este esentiala. Jucariile pentru bebe HABA au fost testate pentru nenumarate situatii si respecta, sau chiar depasesc normele de siguranta penru bebelusi.

Jucăriile HABA sunt o alegere excelentă - sunt construite cu materiale de înaltă calitate și concepute pentru a rezista la uzură. HABA construieste cu fiecare jucarie educativa si cu fiecare joc pentru copii un univers sigur si colorat pentru copii. Joaca, agitatie si miscare in locul statului pe loc. Jucariile HABA duc si uneori chiar castiga o lupta importiva ecranelor si sedentarismului. De aceea, calitatea unei jucarii HABA este esentiala si nu se va face niciodata rabat in cazul acesta.

HABA este o companie constienta de marea responsabilitate pe care o are in a crea jucarii si jocuri pentru copiii din noua generatie. De aceea HABA isi propune sa creeze jucarii de lasat mostenire. Jucariile HABA sunt rezistente, durabile, sunt construite pentru a fi lasate mostenire dintr-o generatie in alta.

Jucăriile HABA sunt, de asemenea, concepute pentru a fi sigure pentru a fi folosite de copii. Toate produsele lor sunt supuse unor teste de siguranță riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc sau depășesc toate standardele de siguranță.

În ceea ce privește materialul și prelucrarea, toate produsele HABA respectă toate reglementările europene și naționale privind siguranța jucăriilor și, de asemenea, respectă standardele americane, mai exact specificația ASTM Standard Consumer Safety Specification on Toy Safety (F 963).

Acestea respectă directiva europeană privind jucăriile (2009/48/EG) și sunt conforme cu specificațiile directivei UE privind siguranța generală a produselor (2001/95/EG) și cu standardul UE pentru siguranța jucăriilor (EN 71). Un alt standard important în producția de produse pentru bebeluși și copii mici este standardul EN 12586 privind suportul pentru suzete. Fiecare lanț de suzete HABA, de exemplu, este testat extern de către TÜV Rheinland.

În cele din urmă, jucăriile HABA sunt pur și simplu distractive! Sunt concepute pentru a stimula imaginația copilului dumneavoastră și pentru a-l încuraja să exploreze și să învețe. Cu jucăriile HABA, copilul dvs. nu se va plictisi niciodată - există întotdeauna ceva nou de descoperit.

Pentru ca sustentabilitatea este un proces implementat de HABA in fiecare proces al companiei, va ofera si cateva idei sa reutilizati chiar si cutiile de ambalat sau curierat. Puteti citi mai multe idei aici - sustenabil, creativ - HABA.

Testarea unei jucarii HABA - ce inseamna o jucarie sigura pentru copii:

  •  Haba efectuează pentru fiecare jucarie saTestarea rezistenței la salivă și transpirație: Copiii sub trei ani își descoperă mediul înconjurător cu toate simțurile și, bineînțeles, jucăriile sunt explorate pe larg și cu mâinile și gura lor. De aceea, toate jucăriile de prins, blocurile de construcție și lanțurile manechin de la HABA sunt testate pentru rezistența la salivă și transpirație conform DIN 53160 de către TÜV Rheinland LGA Nürnberg. "Pe plan intern, monitorizăm cerințele prin înmuierea unei cârpe într-un simulator de salivă și transpirație și frecarea acesteia de mai multe ori cu presiune pe piesele din lemn lustruit", explică Matthias Löhnert.u element din board games testele șablonului de testare. Cu ajutorul acestora, ei afirmă că elementele unui produs sunt atât de mari încât nu pot fi introduse în gură de către copiii cu vârsta sub trei ani și, astfel, posibil înghițite. În plus, examinatorii se asigură, de asemenea, că lungimea cordoanelor sau a lanțurilor este aleasă astfel încât să nu existe riscul de strangulare.
  • Testul de înmuiere și testul de tracțiune: Pentru că în așa-numitul test de înmuiere, jucăriile sunt scufundate în apă de 4 ori în total, timp de 4 minute. Între ele se face o pauză de 10 minute. După ce acest test este finalizat, încep testele de siguranță mecanică, cum ar fi testul de tracțiune. Fiecare parte este trasă cu o unealtă de 10 kg timp de 10 secunde. După toate testele, nu trebuie să se elibereze nicio piesă mică ce poate fi înghițită.
  • Teste de impact și de cădere: În viața de zi cu zi, jucăriile sunt uneori aruncate din cărucior de către micii lor proprietari, uneori aruncate pe podea sau lovite de alte jucării... Pe scurt: jucăriile trec prin multe. Iar faptul că pot rezista la toate acestea și la multe altele este verificat încă de la început, cu mult înainte ca produsele să ajungă la micii clienți acasă. Ca parte a testelor stricte de calitate, o greutate de 1 kg este lăsată o dată pe jucărie de la o înălțime de 10 cm, în așa-numitul test de impact. Prin aceasta, HABA depășește cerințele standardului european.
  • Testarea rezistenței la salivă și transpirație: Copiii sub trei ani își descoperă mediul înconjurător cu toate simțurile și, bineînțeles, jucăriile sunt explorate pe larg și cu mâinile și gura lor. De aceea, toate jucăriile de lemn, cuburile  de construcție și in special jucariile pentru ebbelusi de la HABA sunt testate pentru rezistența la salivă și transpirație conform DIN 53160 de către TÜV Rheinland LGA Nürnberg.

5. HABA ofera o varietate larga de jucarii pentru copii

Atunci când vine vorba de alegerea jucăriei perfecte pentru copilul dumneavoastră, HABA are o gamă largă din care puteți alege. Cu atât de multe opțiuni, poate fi greu să vă decideți care este cea potrivită pentru copilul dvs. Dar cu jucăriile HABA, puteți fi siguri că primiți un produs de calitate care va oferi ore întregi de distracție și plăcere.

 HABA este o un producator de jucarii  în care puteți avea încredere. HABA produce jucării pentru copii de peste 80 de ani și sunt dedicați siguranței și calității. Așadar, atunci când alegi jucării HABA pentru bebelusul tau, știi că faci o alegere înțeleaptă.

Jucariile pentru bebelusi HABA sunt special concepute pentru a stimula simțurile bebelușului tau și pentru a încuraja învățarea. De la prima lor zornaitorare, la prima lor păpușă textila, jucăriile HABA sunt sigur că îl vor atrage și distra pe micuțul dvs. Bebelusii vor gasi in jucariile HABA o exprienta senzoriala completa ce le va starni curiozitatea de a explora lumea din jur.

Jucariile de lemn HABA sunt din cele mai diverse pentru a-i sustine atat pe parinti cat si pe copii in procesul de dezvoltare si de crestere. Parintii vor indragi jucariile HABA pentru ca sunt atractive pentru cei mici, vin cu instructiuni clare pentru parinti cum sa le prezinte celor mici, ofera mai multe posibilitati de joaca pentru a evita plictiseala sau dezinteresul copilului. Veti gasi in gama de jucarii educative de lemn HABA:

  • Jucarii pentru motricitatea fina: jucarii de insnuruit, jucarii de insirat, jocuri cu ciocan si cuie, jucarii magnetice, jucarii de construit - cuburi senzoriale de construit, jucarii muzicale pentru copii, puzzle-uri de lemn pentru copii
  • Jucarii de lemn si textile pentru jocuri de rol pentru copii: jucarii de lemn pentru a ingriji papusile in cele diverse situatii - carucioare papusi, rucsace pentru papusi, truse medicale pentru papusi, casuta de papusi cu figurine pentru causta de papusi
  • Jucarii pentru exterior: HABA Terra Kids este o comoara pentru orice copil dornic sa exploreze natura. Veti gasi un microscop pentru copii, frontala, aspirator pentru insecte si dispozitive cu lupa pentru observare - HABA Terra Kids este despre a redescoperi minunatiile din natura.

Jucariile HABA sunt concepute pentru a fi atât distractive, cât și educative. Acestea îi ajută pe copii să își dezvolte abilități importante precum gândirea critică, imaginatiea, creativitatea, rezolvarea problemelor și planificarea strategică. Și pentru că sunt atât de bine făcute, vor dura ani de zile și pot fi transmise generațiilor viitoare.

6. Jocuri HABA - cele mai atractive board games pentru copii

Jocurile HABA sunt atat de indragite de parinti cat si de copii incat merita mai multa atentie din partea noastra. Incepand cu varsta de 2 ani, da exact, doar 2 ani - HABA a creat o serie de jocuri pentr toddlers care sunt absolut minunate. Educative, creative, perfecte pentru a invata sa respecte o serie de reguli simple - jocurile ii invata pe copii o serie de competente valoroase.

Sub numele Primul meu joc HABA, compania a dezvoltat o serie de jocuri pentru micii pasionați de board games cu vârsta de 2 ani și peste. Primele mele jocuri HABA au  materiale de joc deosebit de practice și frumoase, cu un caracter educativ ridicat și reguli simple pentru momente frumoase impreuna.

Jocurile HABA pentru copii de 2 ani sunt modalitatea perfectă de a-l învăța pe micuțul tau despre cum să astepte rândul, să respecte regulile și interacțiunea socială. Sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea o conexiune cu copilul tau.

HABA oferă o mare varietate de jocuri pentru copii de 2 ani care sunt atât educative, cât și distractive. Unele dintre preferatele noastre includ "Prima livadă", "Animal suprapuse", "La magazin" și "La doctor".

joc-prima-mea-livada-haba

primul-meu-joc-haba-la-doctor

primul-meu-joc-haba-facem-curatenie

primul-meu-joc-haba-la-cumparaturiNu numai că jocurile de societate HABA pentru copii de 2 ani sunt o modalitate excelentă de a vă învăța copilul abilități importante pentru viață, dar sunt și foarte distractive! Micuțului tău îi va plăcea să joace aceste jocuri cu tine și cu fratii sau surorile lor.

Incepand cu varsta de 3 ani HABA va propune o gama diverse de jocuri pentru a gasi jocul cu personajul preferat al copilului tau - fie ca acesta este un unicorn, dinozaur, arici sau super eroi. Jocurile de societate HABA sunt concepute pentru a fi distractive și captivante pentru copii. Acestea au culori vii și un joc simplu, dar provocator, care îi va ține pe copii distrați timp minute intregi.

joc-haba-unicorni-unicorn-glitterluck-cloud-crystals

joc-haba-dragoni-dragon-s-breath

joc-haba-arici-hedgehog-haberdash

rhino-hero-board-game-haba

Despre beneficiile jocurilor pentru copii si de ce board games sunt mai importante decat crezi, poti citi mai multe aici

HABA are urmatoarea deviza Cine joacă nu poate decât să câștige. Acest lucru nu sună foarte bine, nu? Deoarece în fiecare rundă de joc există învingători și învinși. Jocul cu părinții, frații și prietenii este distractiv pentru copii și, de asemenea, foarte important, deoarece petrec timp împreună și se scufundă în lumi fantastice interesante. Dar a juca înseamnă, de asemenea, să înveți să pierzi, să acorzi succesul colegilor tăi sau să aștepți până când îți vine rândul.

Jocurile HABA fie ca sunt jocuri de competitie, jocuri de cooperare, jocuri de memorie, jocuri pentru calatorii sunt perfecte pentru toți copiii, părinții și bunicii care sunt în căutarea unui mic cadou care este întotdeauna foarte distractiv.

Jocurile de cooperare pentru copii de la HABA sunt perfecte ca prime jocuri pentru copilul tau pentru a descoperi o viitoare pasiune pentru board games. 

Jocurile HABA educaționale sunt concepute pentru a transmite cunoștințe și a promova abilități cheie importante într-un mod adecvat vârstei, pe de o parte, și pentru a oferi multă distracție, pe de altă parte.

 7. Jucarii si jocuri HABA pentru zambetele copiilor

 Când vine vorba de găsirea jucăriei perfecte pentru copilul tău, poate fi greu să știi de unde să începi. Dar dacă sunteți în căutarea unei jucării care cu siguranță va pune un zâmbet pe fața copilului dumneavoastră, atunci ar trebui să verificați cu siguranță jucăriile HABA.

HABA este o companie germană care produce jucării de înaltă calitate de peste 80 de ani. Sunt cunoscuți pentru atenția lor la detalii și pentru utilizarea de materiale naturale, ceea ce face ca jucăriile lor să fie atât sigure, cât și durabile.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre jucăriile HABA este că sunt concepute pentru a încuraja învățarea și dezvoltarea copiilor. Jucăriile lor sunt perfecte pentru a stimula imaginația copilului dumneavoastră și pentru a-l ajuta să își dezvolte abilități importante, cum ar fi rezolvarea problemelor și motricitatea fină.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei jucării care vă va face copilul fericit și îl va ajuta să învețe și să se dezvolte, atunci HABA este cu siguranță calea de urmat.

Jocurile HABA sunt distractive - sa nu uitam ca zambetele sunt cea mai importanta parte a copilariei. Acum copiii isi dezvolta modul de percepe lumea din jurul lor. Si daca putem sa o facem mai vesela si mai colorate cu jucariile potrivite de ce sa nu facem asta? Jocurile si jucariile HABA sunt concepute pentru a fi pretuite si pentru a fi parteneri de incredere pentru copilul tau in procesul lui de invatare si dezvoltare.