Raspundel Istetel

Poate ati auzit acest nume si vi s-a parut putin amuzant, dar, sigur, in momentul in care ati aflat despre creionul Albi si cartile interactive din seria Raspundel Istetel, le-ati indragit instant. Raspundel Istetel este mai mult decat o carte este o experienta educativa ce ii va fascina atat pe copii cat si pe parinti. Creionul Albi este un dispozitiv ce va citi cartea impreuna cu al tau copil, cu ajutorul unor voci celebre ce se vor auzi din mica boxa integrata. Colectia Raspundel Istetel contine numeroase titluri pentru a raspunde la mare parte din intrebarile copiilor intre 2 si 10 ani.

Cu ajutorul colectiei Raspundel Istetel, copiii vor invata informatii utile prin joaca, intr-un mod atractiv si captivant, pe care copiii sigur il vor indragi. Cartile cartonate din seria Raspundel Istetel contin un cod ce va fi citit de creionul Albi la o simpla atingere. Astfel, Creionul Albi va citi informatii de pe pagina respectiva, va recita poezii, va canta melodii sau va reda dialogurile personajelor din scena ilustrata in carte. Citirea unei carti devine o experienta complexa cu ajutorul lui Raspundel Istetel.

Din ce in ce mai mult parinti si bunici aleg Raspundel Istetel pentru cadoul ideal pentru copiii cu varsta intre 2 si 10 ani. Este chiar simplu? Vrei un cadou usor de ales si care sigur va fi indragit de copii? Alege cartea Raspundel Istetel care corespunde cel mai bine pasiunilor copilului...sau poate inainte verifica sa vezi care carti ii lipsesc din colectie. Daca inca va intrebati de ce este un fenomen atat de mare Raspundel Istetel, cititi randurile de mai jos.

1. Cartile Raspundel Istetel sunt extrem de captivante

Cartile Raspundel Istetel ofera un nou univers de lectura si de joaca copiilor. Cartile contin informatii educative, de interes pentru copii, ce sunt prezentate intr-o maniera interactiva. Acest lucru ii va atrage pe copii, ce nu vor simti cum trece timpul in momentul in care au o carte Raspundel Istetel in fata.

Creionul Albi, care functioneaza cu toate cartile din colectie, este cel ce transforma o enciclopedie ilustrata intr-o experienta de invatare interactiva si captivanta pentru copii.

Atinge foile cartonate cu creionul Albi si acesta va citi un cod special de pe pagina respectiva pentru a reda sunetele - fie ca e voba de sunetele animalelor, cantece, poezii sau dialoguri intre personaje. Cei mici vor indragi oportunitatea sa descopere ce zice fiecare personaj de pe pagina sau sa auda cantecele simpatice si poeziile educative. 

2. O carte Raspundel Istetel pentru fiecare copil

Cartile Raspundel Istetel se adreseaza in general copiilor prescolari si scolari, insa, in functie de cartea aleasa si cei mari vor fi interesati sa descopere informatii interesante despre corpul uman, univers, dinozauri sau curiozitati din lumea animalelor sau atlasul lumii. 

Chiar si copiii prescolari, incepand cu varsta de 2 ani vor putea sa citeasca carti, singuri - au nevoie doar de creionul Albi. Albi le va citi toate lucrurile pe care voi ei sa le descopere in carte si va deveni un partener de incredere in invatarea cifrelor, culorilor sau a literelor. 

Cautati o activitate pe care copilul o poate face singur? Chiar si copiii cu varsta intre 2 si 5 ani - nimic mai simplu! Cartile Raspundel Istetel sunt aici pentru a-i mentine pe cei mici captivati de poveste minute in sir. Iar activitatea copiilor va fi una educativa si desigur fara ecrane.

Raspundel Istetel este o alternativa la ecrane indragita si de parinti si de copii.

Cartile Raspundel Istetel sunt grupate pe categorii de varsta si este nevoie doar sa cititi descrierea cartii pentru a descoperi cui se adreseaza in principal.

Carti Raspundel Istetel pentru copii 2 ani +: Activitati zilnice, Animale Domestice, Cum ne deplasam?

Carti Raspundel Istetel 3 ani +: Lumea Mea, Mijloace de transport, Intru in joc invat pe loc

Carti Raspundel Istetel 5 ani +: Corpul Uman

Carti Raspundel Istetel 6 ani +: Lumea Animalelor, Atlasul Lumii, Engleza si joc in acelasi loc, Dictionar Interactiv Englez-Roman, Calatorie in Univers, Dinozaur

3. Colectia Raspundel Istetel este o experienta educativa

Copiii vor invata nenumarate informatii valoroase din cartile Raspundel Istetel, acestea sunt structurate asemanator unei enciclopedii insa sunt prezentate intr-un mod mult mai atractiv pentru copii. In plus, copiii le pot explora singuri, incepand cu varste fragede.

Pentru a completa experienta de invatare cartile interactive Raspundel Istetel ofera si posibilitatea ca cei mici sa isi testeze cunostintele. Cu ajutorul creionului Albi, copiii vor putea selecta teste in functie de nivelul de dificultate dorit si vor cauta prin carte raspunsurile corecte.

Cartile interactive Raspundel Istetel contin o gama larda de informatii de interes pentru copii pentru a-i ajuta sa exploreze si sa inteleaga mai bine lumea din jurul lor. Curiozitatea naturala o copiilor in combinatie cu resurse captivante de invatare fac un parteneriat perfect.

Rolul parintilor este sa sprijine copii in procesul lor autonom de invatare. Resursele ce sustin independenta copiilor, cum e si Raspundel Istetel sunt printre cele mai valoroase lucuri pe care le poate face un parinte/educator.

4. Raspundel Istetel ofera multiple optiuni de joaca

Creionul Albi va reda muzica, poezii, povesti sau chiar teste din cartile Raspundel Istetel. Atunci cand copilul simte nevoia de o pauza, creionul Albi este tot acolo cu solutia. Acesta poate reda muzica ca un mp3 cu boxa portabila. Puteti incarca pe creion muzica preferata sau povesti audio pentru copii, iar cel mic se va relaxa ascultandu-le dupa bunul plac.

Cantecele si povestile in format mp3 nu sunt incluse in pachetele Raspundel Istetel, acestea vor fi incarcate de parinti ca pe un stick de memorie pe creionul Albi. Atentie! Creionul electronic Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Creionul nu se poate conecta la produse Apple (iOS).

Creionul Albi poate fi utilizat cu toate cartile Răspundel Istețel. Este nevoie sa achizitionati o singura data creionul Albi si veti putea citi toate cartile Raspundel Istetel din biblioteca. Pur și simplu încărcați fișierul audio adecvat pe cardul de memorie al creionului. Puteti descarca fisierele cartilor achizitionate de aici. Dimensiunea cardului este de 32 GB, dar poate fi introdusă o cartelă de memorie cu capacitate dublă în stiloul creionului. In momentul in care achizitionati o noua carte Raspundel Istetel pur si simplu descarcati un nou fisier de pe site si il incarcati pe creonul dvs Albi si gata, experienta Raspundel Istetel este gata de actiune!

5. Raspundel Istetel poate crea o pasiune pentru carti si citit

Copiii au o curiozitate innascuta si o pasiune catre invatare si dezvoltare. De multe ori insa, este nevoie de instrumentele potrivite pentru a mentine aceasta pasiune vie. Raspundel Istetel redefineste experienta de a citi si poate aduce cartile din nou in topul preferintelor copiilor, chiar inaintea ecranelor.

Inivta-l pe copilul tau sa descopere universul de invatare Raspundel Istetel si vei reduce cartile si lectura in activitatile zilnice preferate de cei mici. 

6. Raspundel Istetel poate fi luat oriunde

Sincer, am vazut copii citind carti Raspundel Istetel peste tot, in masina, in tren sau metoru, la doctor sau in parc. Cartile Raspundel Istetel sunt un ideal joc pentru calatorii. De aceea poate este si in topul ideilor de cadouri pentru copii.

Bateria creionului Albi rezista la calatorii scurte sau putin mai lungi - poate funtiona 8 ore fara intrerupere. Incarcarea se face simplu, printr-un cablu micro USB.

Daca ati ajuns pana aici, sigur v-am convins de ce Raspundel Istetel este perfect in topul ideilor de caoduri pentru copii, asa ca suntem entuziasmati sa va prezentam oferta de carti Raspundel Istetel.

Cartea interactiva Raspundel Istetel Lumea animalelor este gandita sa starneasca curiozitatea copiilor si sa ii ajute sa isi antreneze atentia, concentrarea si rabdarea intr-un mod distractiv. Povestile captivante si cantecele din carte sunt atat de interesante incat cel mic nici nu va observa cum trece timpul.

carte-interactiva-raspundel-istetel-lumea-animalelor

FIecare pagina din cartea Raspundel Istetel ii va transpune pe copii intr-o lume plina de viata si de sunete! Fie ca sunt sunetele vehiculelor sau dialogurile persoanelor din jur, cartea ii va fascina pe copii.

carte-interactiva-raspundel-istetel-mijloace-de-transport

Calatorie in univers este despre cum a inceput pe pamant cunoasterea universului si despre ce stim in prezent despre stele si planete. Cartea Raspundel Istetel Calatorie in univers contine ilustratii minunate, personaje si o poveste captivanta si informatii pretioase usor de retinut.

carte-interactiva-raspundel-istetel-calatorie-in-univers

Fa cunostiinta cu micul extraterestru Zorg. Acesta a venit intr-o excursie intergalactica pana pe planeta PO. Totul este nou si ciudat aici. Zorg, explorator si curios din fire se hotaraste sa studieze in amanunt ce se intampla in corpul uman.

carte-interactiva-raspundel-istetel-corpul-uman

Cartea Raspundel Istetel Dictionar Englez-Roman contine peste 1000 de cuvinte in limba engleza si propozitii simple precum si informatii pretioase usor de retinut. O adevarata comoara in educatia copiilor ce isi doresc sa invete limba engleza

carte-interactiva-raspundel-istetel-dictionar-englez-roman

Copiii isi vor dezvolta vocabularul si memoria si vor invata limba engleza in cel mai scurt timp. Cartea este narata de vorbitori nativi de limba engleza.

carte-interactiva-raspundel-istetel-engleza-și-joc-in-același-loc

Cartea Raspundel Istetel Lumea Mea contine ilustratii minunate, personaje si o poveste captivanta, cantecele si poezii usor de retinut si informatii pretioase. 

carte-interactiva-raspundel-istetel-lumea-mea

Animale domestice este o carte cu sunete Raspundel Istetel ce ii ajuta pe copii se invete despre lumea animalelor domestice.

carte-interactiva-raspundel-istetel-animale-domestice

 

Rutinele zilnice ale copiilor sunt ilustrate intr-un mod deoesbit si interactiv in noua carte din gama Raspundel Istetel - Rutina zilnica. Cartea interactiva Rutina Zilnica se adreseaza copiilor incepand cu varsta de 2 ani. este cartea ce se adreseaza celor mai tineri cititori.

carte-interactiva-raspundel-istetel-rutina-zilnica

Mijloacele de transport au fost si vor fi tot timpul fascinante pentru cei mici - iar aceasta carte vine cu noi informatii captivante.

carte-interactiva-raspundel-istetel-cu-ce-ne-deplasam

 

Puteti gasi si pachete cadou Creion Albi si carte, studiati oferta noastra pe Copilaresti.ro pentru a descoperi ofertele.

Recomandam

Pret redus
Pret redus
Pret redus