Copilul meu  nu are rabdare  la jocuri/ board games

Cateva sfaturi pentru parintii ai caror copii nu au multa rabdare cand vine vorba de jocuri pentru copii sau board games. Alegeti din gama de produse Primul meu joc de la HABA sau Djeco pentru cele mai frumoase jocuri pentru copii de 2-3 ani.

Nu toți copiii au de la început răbdare la jocuri, iar seara de board games pare un vis de neîmplinit.

Adevărul este că majoritatea copiilor nu au răbdare pentru aceste activități care li se par complicate, iar acest lucru poate fi interpretat că lipsă de interes.

Iată câteva lucruri ce pot ajuta...

CURIOZITATE SI EXPLORARE

Înainte să vă jucați jocul abia cumpărat deschideți-l și împreună cu cel mic uitați-vă atent la piese, povestiți despre ce credeți că este vorba, încurajați-l să pună întrebări sau descrieți voi piesele de joc.

Atât. Aceasta este prima interacțiune.

CONTEXT SI POVESTE

 Copiii noștri au nevoie să le explicăm în context lucrurile din viața lor pentru a le înțelege mai ușor.

Acest lucru este valabil și în cazul jocurilor. Spuneți-le povestea jocului (uneori ea este scrisă in instrucțiuni, dacă nu, poate fi inventată o poveste - la care cel mic vă sări să adauge și el detalii).

JOCUL POTRIVIT

 Alege jocul potrivit. Un joc cu reguli simple, ușor de înțeles și de urmărit. Este recomandat să fie un joc de cooperare nu de competiție. Ar fi de preferat ca jocul să nu aibă o durată de joc prea mare, pentru ca cel mic să poată rămâne concentrat.

PRIMUL MEU JOC

 Există pe piață o serie de jocuri denumite Primul meu joc și sunt ideale pentru copii începând chiar cu vârsta de 2 ani.

Brandurile HABA și DJECO au jocuri perfecte pentru această categorie - unele dintre ele vizează chiar momente din viața toddler-ilor - la doctor, la masa, la băiță etc.

Chiar dacă copiii sunt mai mari dar încă nu descoperit pasiunea pentru board games, recomandăm să alegeți un astfel de joc 2 ani + pentru că este perfect că prim joc.

joc-prima-mea-livada-haba

primul-meu-joc-haba-la-doctor

primul-meu-joc-haba-foc-foc

joc-mica-cooperare-djeco