Cadouri pentru copii de 1 Iunie: idei de jucarii educative pentru copii

Cauți un cadou pentru copil să îl oferi de 1 Iunie, dar deja ești presat de timp și nu știi ce să alegi? Te afli în locul potrivit, căci pe copilărești.ro ai sute de variante de cadouri, pentru toate vârstele. Poti alege jucarii de lemn, jucarii magnetice, jocuri de rol pentru copii, carti Raspundel Istetel sau jocuri de cooperare - dar ce sa alegi mai exact?

1. Cameră foto-video Sunnylife Mint


Se află printre cele mai bune opțiuni de cadou pentru cei mici, fiind ușor de folosit, rezistentă și ușoară, cu 15 modele de rame și opțiune foto/video. Aparatul foto pentru copii Sunnylife poate fi încărcat ușor și rapid printr-un cablu USB. Imaginile sunt salvate pe un card microSD. Dimensiuni: 8 x 5 x 6 cm. 

Vârstă recomandată: +2 ani

camera-foto-video-copii-sunnylife-mint

2. Carte interactivă Raspundel Istetel (Animale Domestice)

 

O carte interactivă adresată copiilor începând cu vârsta de 2 ani. Cartea Animale Domestice este o carte cu sunete ce îi ajută pe copii să învețe despre lumea animalelor domestice. Creionul Albi poate deveni partenerul de învățare al copilului și îl va ajuta să descopere răspunsurile la întrebările: Cum face animalul acesta? Ce mănâncă animalul acesta? și multe altele. Desenele sunt mari și conțin un nivel de detaliu adaptat vârstei. Cartea interactivă Raspundel Istetel este gândită să stârnească curiozitatea copiilor și să îi ajute să își antreneze atenția, concentrarea și răbdarea într-un mod distractiv.

Vârstă recomandată: +2 

carte-interactiva-raspundel-istetel-animale-domestice

3. Joc magnetic SmartMax - set educativ Start XL 42 piese

 

Învățarea devine distractivă cu seturile magnetice Smartmax. Cei mici pot dobândi abilități STEM de la o vârstă atât de mică - 1 an. Jocul magnetic este sigur pentru copii, piesele sunt rezistente și nu pot fi înghițite de copii. Setul educativ Smartmax încurajează dezvoltarea abilităților STEM, motricitatea fină și coordonarea ochi-mână. 

Vârstă recomandată: +1 

joc-magnetic-smartmax-set-educativ-start-xl-42-piese

4. Joc de aruncat la țintă Darts cu scai pentru copii BS Toys - jocuri de exterior

Un joc ideal pentru petrecerile de copii, la care pot participa chiar și adulți. Fiind un joc de coordonare, copii sunt invitați să își antreneze mișcările și să arunce bine la țintă. Ținta este gonflabilă pentru a fi mai ușor de transportat oriunde. Copiii vor arunca cu mingile ce se vor prinde cu scai de țintă pentru a vedea ce scor înregistrează. Jetul conține 3 mingi. Dimensiune țintă Darts: 28 x 22 x 7 cm.

Vârstă recomandată: +6

Număr jucători: 1 -3 jucători

joc-de-aruncat-la-tinta-darts-cu-scai-jocuri-de-exterior-bs-toys

5. Cutie meserii Moulin Roty - Restaurant

Jocul de rol este unul dintre jocurile favorite ale copilăriei. Copiii pot experimenta aspecte din viața părinților într-un mediu sigur și adaptat vârstei lor. Meniuri, rezervari, note de plata, clienti - cutiile cu meseri prezintă un decor de teatru unde copilul tău este actorul în rolul unui manager de restaurant. Jocurile de la Moulin Roty ajută la dezvoltarea vorbirii, dezvoltarea inteligenței emoționale și a abilităților practice, dar ajută și la interacțiunea cu alți copii. Dimensiune cutie : 20 x 5.5 x 22 cm.

Vârstă recomandată: +5

cutie-meserii-moulin-roty-restaurant

6. Joc HABA Învață Țările Europei - joc geografie Lander Europas

Învață geografie prin joacă și explorează țările din Europa. Jocul te plimbă cu un autobuz prin 51 țări. Copii trebuie să ghicească în ce țară se află, iar cel mai știe câștigă puncte. Jocul HABA este un joc de competiție pentru copii ce îi învață geografia într-un mod amuzant.

Vârstă recomandată: +8

Număr jucători: minim 2 și maxim 4 jucători

 

joc-haba-invata-tarile-europei

7. Microfon copii HAPE

Copilul tău este atras de muzică? A învățat primele cântece și vrea să arate celorlalți ce frumos cântă? Oferă-i cadou un microfon de jucărie, care îl poate lua oriunde cu el. Nu necesită baterii și este foarte ușor. De menționat faptul că Hape Toys este unul dintre cei mai mari producători mondiali de jucării realizate din materiale sustenabile.  Dimensiuni microfon: 21.8 x 8 x 8 cm

Vârstă recomandată: +1

 

microfon-copii-hape

8. Bicicleta lemn fara pedale - ride on - Moulin Roty Leul

Bicicleta fără pedale are rolul de a ajuta la formarea corectă a mușchilor picioarelor pentru a susține un mers sănătos. Copilul își va exersa coordonarea și echilibrul. Aceasta are o stabilitate crescută, evitând astfel accidentele. Potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Vârstă recomandată: +1

 

bicicleta-fara-pedale-ride-on-moulin-roty-leul

9. Kit starter experimente tehnice HAPE

Micii ingineri au nevoie de un set de scule și resurse pe dimensiunile lor pentru a începe să construiască și să inventeze noi obiecte. Acest set este recomandat copiilor pasionati de construcții. Piesele sunt din lemn, de mari dimensiuni și ușor de manevrat. 

Vârstă recomandată: +3

 

kit-starter-experimente-tehnice-hape

10. Kit de jocuri pentru petrecerile de copii - jocuri de exterior BS Toys

Petrecerile în aer liber vor fi mai distractive cu acest kit de jocuri pentru petrecere. Jocurile de competiție sunt gândite să fie cât mai amuzante: copiii vor putea face o cursă cu ouă în lingură, cursa de salturi în saci sau vor putea face jocuri la țintă. 

Vârstă recomandată: +4

Număr jucători: 2 - 4 jucători

 

 

kit-de-jocuri-pentru-petrecere-jocuri-de-exterior-bs-toys

Alege un joc educativ sau distractiv, pentru propriul copil sau copii prietenilor tăi. 

Livrăm în maxim 48 de ore de la primirea comenzii pe teritoriul României, iar în Brașov cu predare personală chiar și în ziua respectivă. Verifică stocul produselor și alege un joc inedit!
Articol scris de GeaninaRoman.ro

Recomandam

Pret redus
Pret redus
Pret redus